5 erilaista pelialan työpaikkaa, joista voit valita

Pelaaminen ei ole enää vain viihdettä. On olemassa ihmisiä, jotka ovat tehneet pelaamisesta jotakin enemmän kuin vain ajanvietettä. Pelaaminen voi olla kokopäivätyötä. On olemassa erilaisia pelikilpailuja ja turnauksia aivan kuten missä tahansa muussakin urheilulajissa.

Jos olet videopelien fani ja haluat viedä harrastuksesi seuraavalle tasolle, voit miettiä joitakin seuraavista pelialan töistä.

Pelinkehittäjä

OminaisuusKuva 5ErilaistaPelialanTyöpaikkaaJoistaVoitValita Pelinkehittäjä - 5 erilaista pelialan työpaikkaa, joista voit valita

Sinun täytyy tietää, kuinka suuri kysyntä näille työntekijöille on juuri nyt. Peliala on valtavan suuri ja pelinkehittäjien tarve kasvaa. Sinun täytyy olla hyvä koodaamaan ja sinulla täytyy olla tietoa pelien kehittämisestä. Tällä alueella on paljon mahdollisuuksia.

Multimediataiteilija

OminaisuusKuva 5ErilaistaPelialanTyöpaikkaaJoistaVoitValita Multimediataiteilija - 5 erilaista pelialan työpaikkaa, joista voit valita

Jos olet kiinnostunut taiteesta ja grafiikasta, voit työskennellä multimediataiteilijana. Olet vastuussa videopelien animaatioiden ja grafiikoiden suunnittelusta, visualisoinnista ja luomisesta. Muutat itse asiassa pelin kirjoittajan unelmat visuaaliseksi.

Tässä työssä tarvitset tietoa tietotekniikasta ja graafisesta suunnittelusta. Sinun täytyy olla luova ja omata oma ainutlaatuinen tyyli kehittyäksesi tällä uralla.

Videopelien testaaja

OminaisuusKuva 5ErilaistaPelialanTyöpaikkaaJoistaVoitValita VideopelienTestaaja - 5 erilaista pelialan työpaikkaa, joista voit valita

Voit astua pelialan ammattilaiseksi tämän työn kautta. Testaajana olet vastuussa taiteellisten virheiden tai vikojen havaitsemisesta, vain muutaman mainitaksemme. Sinulla täytyy olla hyvä silmä yksityiskohdille, jotta voit menestyä videopelien testaajana.

Työskentelet yhdessä kehitystiimin kanssa ja opit myös, miten pelejä luodaan.

Säveltäjä tai muusikko

OminaisuusKuva 5ErilaistaPelialanTyöpaikkaaJoistaVoitValita SäveltäjäTaiMuusikko - 5 erilaista pelialan työpaikkaa, joista voit valita

Jos luulet, että säveltäjät voivat toimia vain musiikki- ja elokuvateollisuudessa, olet väärässä. Säveltäjille on paljon mahdollisuuksia myös pelialalla. Nykypäivän videopelit eivät eroa paljon elokuvista.

Videopeleissä on kaunis taustamusiikki, joka parantaa pelin kulkua. Voit tehdä hyvän uran ryhtymällä säveltäjäksi pelialalle.

Asiakaspalvelun edustaja

OminaisuusKuva 5ErilaistaPelialanTyöpaikkaaJoistaVoitValita AsiakaspalvelunEdustaja - 5 erilaista pelialan työpaikkaa, joista voit valita

Tämä on lähtötason asema ja pääset suuriin yrityksiin asiakaspalvelun edustajaksi. Sinulla täytyy olla erinomaiset viestintätaidot, jotta tulet tutuksi koko pelialan kanssa. Voit edetä urallasi nopeasti, jos aloitat tästä asemasta.

Jos haluat olla mukana pelialalla, sinulle on olemassa paljon mahdollisuuksia. Astuessasi mukaan alalle tulet huomaamaan, että on paljon tilaa kasvulle ja rahan ansaitsemiselle.