Mainosta kanssamme

Me olemme aikakauslehti, joka keskittyy kolikko- ja videopeleihin. Tämä on loistava foorumi mainostaa liiketoimintaa, joka liittyy tähän markkinarakoon. Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kolikkopeleistä, vierailevat säännöllisesti sivustollamme.

Meillä on joka päivä tuhansia kävijöitä, jotka haluavat saada oppia lisää näistä peleistä. Me tarjoamme tällä hetkellä mahdollisuuksia mainostamiseen. Voit valita useista erilaisista mainosvaihtoehdoista.

Bannerimainos

OminaisuusKuva MainostaKanssamme Bannerimainos - Mainosta kanssamme

Nämä mainokset ovat erittäin tehokkaita uusien asiakkaiden houkuttelemisessa. Voit kirjoittaa houkuttelevan mainosviestin, jossa on grafiikkaa ja animaatioita, ja sijoittaa mainoksen meidän sivustollemme.

Vierailijamme näkevät mainoksen ja klikkaavat sitä saadakseen lisätietoja, jolloin heidät ohjataan sinun sivustollesi. Joten saat mahdollisuuden saada paljon liikennettä sivustollesi.

Sponsoroidut julkaisut

OminaisuusKuva MainostaKanssamme SponsoroidutJulkaisut - Mainosta kanssamme

Voimme kirjoittaa liiketoimintaasi liittyviä artikkeleita. Meidän artikkelimme ovat mielenkiintoisia ja informatiivisia, mikä saa lukijat nauttimaan niiden lukemisesta. Me lisäämme tietenkin artikkeliin linkin sinun sivustollesi, koska on monia ihmisiä, jotka eivät tykkää suorista mainosviesteistä.

Lisäämällä linkkisi orgaanisesti, saat paljon liikennettä sivustollesi ja on paljon suurempi mahdollisuus muuntaa liikenne todellisiksi asiakkaiksi.

Sponsoroidut arvostelut

OminaisuusKuva MainostaKanssamme SponsoroidutArvostelut - Mainosta kanssamme

Voimme kirjoittaa hyviä arvosteluja tuotteestasi tai palvelustasi. Korostamme parhaita ominaisuuksia ja vakuutamme asiakkaat ostamaan tuotteen. Koska useimmat asiakkaat tekevät ostopäätöksen sen jälkeen, kun ovat lukeneet arvostelun tuotteesta, tämä mainosvaihtoehto on osoittautunut erittäin tehokkaaksi.

Sosiaalisen median mainokset

OminaisuusKuva MainostaKanssamme SosiaalisenMedianMainokset - Mainosta kanssamme

Voit sijoittaa mainoksia meidän sosiaalisen median sivuillemme. Useimmat ihmiset uskovat sosiaaliseen mediaan tietojen lähteenä. Joten on paljon todennäköisempää, että he katsovat mainoksesi ja vierailevat sivustollasi.

  1. Mainoshintamme ovat kilpailukykyisiä. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää ilmaista tarjousta. Tiimimme voi auttaa sinua päättämään, millainen mainos sopii brändisi tarpeisiin ja budjettiin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota meihin yhteyttä.