6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

World of Warcraft on erittäin suosittu moninpeli. Se on roolipeli, ja et voi uskoa, että tuhannet pelaajat ympäri maailmaa kuljeksivat tämän virtuaalimaailman sisällä.

Yksi tämän pelin ohjeista on liittyä kiltaan, sillä voit olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa samalla tavalla, kuin olisit oikeassakin maailmassa. Tässä on muutama asia, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista.

Kiltapankki

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWoWKilloista Kiltapankki - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

Tämä on pelin sisäisen varaston liittymä, joka pitää sisällään rahaa ja tavaroita, jotka on jaettu eri killan jäsenten kesken. Aiemmin pelaajat loivat itse kiltapankkeja, mutta siitä seurasi kaaosta. Joten käyttöön otettiin Blizzardin tukemat kiltapankit.

Pelissä on rajallisesti varastotilaa, joten kiltapankit voivat auttaa varastoimaan enemmän kohteita kuin pelissä voi tallentaa. On olemassa 8 ostettavaa välilehteä, ja jokaisessa on paikka 98:lle tuotteelle. Ensimmäisen välilehden hinta on pienin ja hinta kasvaa siitä eteenpäin.

Killan etuja

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWoWKilloista KillanEtuja - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

Saat kiltaan liittymisestä paljon etuja. Voit saada ilmaisia kohteita, saada pääsyn kaupankäynnin mestareihin ja paljon muuta. Killat parantavat yleistä pelikokemusta. Voit tavat uusia ihmisiä ja jakaa seikkailuja heidän kanssaan.

Killan laatu

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWoWKilloista Killanlaatu - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

On pelaajien vastuulla luoda hyvä kilta. Jos olet osa hyvää kiltaa, voit tehdä asioita ja vierailla paikoissa, joita huonon killan pelaajat eivät pysty tekemään. Pelaajia tarvitaan minimimäärä killan muodostamiseksi.

Sinun tulisi vähän katsella ympärillesi ja tulla sen jälkeen hyvän killan jäseneksi. Mutta jos kuitenkin liityt kiltoihin ja eroat niistä, sinulla on jonkin ajan kuluttua huono maine. Joten myöhemmin muut killat eivät halua kutsua sinua mukaansa.

Killan koko

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWoWKilloista KillanKoko - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

Sinun tulisi miettiä killan kokoa, ennen kuin valitset killan. Killat voivat joskus kutsua monia ihmisiä valitsematta laadukkaita jäseniä. Joten jos näet ison killan, älä aina koe houkutusta liittyä siihen. Sinun tulisi tehdä omia tutkimuksiasi. Liian pienet killat ovat usein liian henkilökohtaisia.

Tutustut hyvin jäseniin, mikä ei ole mahdollista suurissa killoissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että suuret killat ovat huonoja. Killan laatu riippuu johtamis- ja rekrytointikäytännöistä.

Killan palkkiot

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWoWKilloista Killan palkkiot - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

Saat paljon etuja kun saavutat eri tasoja. Palkkiot tulevat maineen tai kokemuksen kasvun muodossa. Voit myös ansaita lisää rahaa liittymällä kiltaan.

Tietolähde

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWoWKilloista Tietolähde - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää WoW killoista

Liittymällä kiltoihin voit oppia pelistä lisää ja saada mahdollisuuden parantaa pelinkulkuasi. Sinulla on sosiaalinen ryhmä ja voit keskustella heidän kanssaan aina kun haluat.

Joten jos mietit World of Warcraftin pelaamista, sinun tulisi tietää enemmän killoista ja siitä, mitä ne voivat tehdä. Tällä tavalla voit nauttia pelistä enemmän.