6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää World of Warcraftin myynneistä

Videopelit ovat suosittu viihteen muoto.  Aikaisemmin oli olemassa PC-pelejä, joita pystyi pelaamaan sekä yksin että muiden pelaajien kanssa. Mutta nyt internetin ansiosta voit pelata verkossa videopelejä eri puolilla maailmaa olevien ihmisten kanssa.

Verkon videopelit ovat erittäin suosittuja, ja ne luovat valtavan pelaajien yhteisön, jossa he voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja pitää hauskaa. Paljon uusia videopelejä on julkaistu, mutta mikään niitä ei ole pystynyt lyömään World of Warcraftia.

Tämän pelin julkaisun jälkeen vuonna 2004, ihmiset ovat olleet aivan hulluna siihen. Nyt on olemassa World of Warcraft kilta -kolikkopelejä, joiden avulla voit olla osa yhteisöä ja voit hallita arvojasi ja tilejäsi kunnolla.

Toistaiseksi suuren kysynnän vuoksi tästä pelistä on ollut useita franchiseja. Tulet järkyttymään siitä, kuinka paljon ne ovat ansainneet myyntiä ja kuinka suosittuja ne ovat. Tässä on joitakin asioita, joita sinun tulisi tietää World of Warcraftin myynneistä.

The Burning Crusade

Burning Crusade oli World of Warcraftin ensimmäinen laajennusosa. Vain 24 tunnin kuluessa sen julkaisemisesta, sitä myytiin noin 2,4 miljoonaa kappaletta. Ensimmäisen kuukauden aikana myynti ylsi 3,4, miljoonaan, mikä oli ennätys. Vuoteen 2008 mennessä, sillä oli 10 miljoonaa tilaaja verkossa.

Wrath of the Lich King

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWorldOfWarcraftinMyynneistä WrathOfTheLichKing - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää World of Warcraftin myynneistä

Kuten ensimmäinen laajennus, myös tämä oli erittäin suosittu. Sitä myytiin noin 2,8 miljoonaa kappaletta ensimmäisen 24 tunnin aikana sen julkaisemisesta. Tästä tuli kaikkien aikojen nopeimmin myyvä verkko videopeli.

Cataclysm

Tämä laajennus julkaistiin vuonna 2009 ja se löi Wrath of the Lich Kingin ennätysmyynnit. Tätä myytiin noin 3,3 miljoonaa kappaletta ensimmäisten 24 tunnin aikana, tehden ennätyksen nopeimmin myyvästä PC-pelistä.

Mists of Pandaria

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWorldOfWarcraftinMyynneistä MistsOfPandaria - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää World of Warcraftin myynneistä

Tämä peli julkaistiin vuonna 2011 ja ensimmäisten viikkojen aikana myytiin 2,7 miljoonaa kappaletta. Tämä ei ollut yhtä suosittu kuin edelliset laajennukset, mutta onnistui kuitenkin saamaan hyvän myynnin.

Warlords of Draenor ja Legion

OminaisuusKuva 6AsiaaJotkaSinunTulisiTietääWorldOfWarcraftinMyynneistä WarlordsofDraenorjaLegion - 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää World of Warcraftin myynneistä

Julkaistuna kahden vuoden jälkeen edellisistä laajennuksista, näille oli olemassa paljon odotuksia. Ne eivät pettänyt pelaajia ollenkaan. Sekä Warlords of Draenorilla että Legionilla oli yhtä suuri myynti kuin erittäin hyvin menestyneellä Cataclysmillä, 3,3 miljoonan kappaleen myynnillä ensimmäisenä päivänä julkaisusta.

The Battle for Azeroth

Tämä uusin laajennus on yltänyt suuriin myynteihin. Se myi yli 3,4 miljoonaa kappaletta julkaisupäivänään, mikä tekee siitä myydyimmän World of Warcraft laajennuksen.

Viimeinen laajennus tuli monta vuotta edellisen jälkeen. Toivotaan, että meidän ei tarvitse odottaa kauan seuraavaa laajennusta tähän todella suosittuun videopeliin.